Handlekurv

Personvernserklæring og informasjonskapsler (cookies)

Denne personvernerklæringen fra sveips.no ble sist oppdatert 22.04.2021

Sveips.no er opptatt av å beskytte personopplysninger til våre kunder og besøkende i nettbutikken. Data vi mottar håndteres på en kryptert og sikker metode for å ivareta best praksis for forsvarlig forvaltning av persondata i henhold til gjeldende lover for datasikkerhet og personvern. 

INFORMASJONSKAPSLER (COOKIES) HOS SVEIPS.NO

Denne nettsiden anvender cookies. Brukere av nettsiden samtykker med denne personvernerklæring gjennom bruk / besøk / surfing av våre nettadresser. Jmf. varsel for cookies samtykke når enhver ny besøkende entrer vår nettside.
Dersom du ikke samtykker med vår personvernerklæring beskrevet i detaljert på denne siden, anmoder vi deg pent om å unngå besøk av sveips.no.

Vi bruker informasjonskapsler for å gi innhold og annonser et personlig preg, for å levere sosiale mediefunksjoner og for å analysere trafikken vår. Vi deler dessuten informasjon om hvordan du bruker nettstedet vårt, med partnerne våre innen sosiale medier, annonsering og analysearbeid, som kan kombinere den med annen informasjon du har gjort tilgjengelig for dem, eller som de har samlet inn gjennom din bruk av tjenestene deres.

Cookies er små tekstfiler som kan brukes av nettsteder for å gjøre en brukers opplevelse mer effektiv.

Loven sier at vi kan lagre informasjonskapsler på enheten hvis de er strengt nødvendig for driften av dette området. For alle andre typer informasjonskapsler trenger vi din tillatelse.

Dette nettstedet bruker forskjellige typer cookies. Noen cookies er lagt inn av tredjeparts tjenester som vises på våre sider.

BEHANDLING AV PERSONOPPLYSNINGER OG COOKIES / INFORMASJONSKAPSLER HOS SVEIPS.NO

sveips er opptatt av å beskytte personopplysningen til våre kunder og håndterer dette på en kryptert og sikker måte. Personopplysninger blir ikke solgt, videreformidlet eller delt med andre parter utover de validerte databehandlere oppgitt i denne erklæringen som håndhever å etterfølge reguleringer for behandling av data i henhold til gjeldende lovverk.

Dersom du har noen spørsmål om hvordan vi behandler dine personopplysninger kan du ta kontakt med vår kundeservice via e-post: kundeservice@sveips.no. 

HVORFOR VI SAMLER INN PERSONOPPLYSNINGER

Sveips samler inn og bruker dine personopplysninger til ulike formål. Dette avhenger av hvem du er og hvordan Sveips kom i kontakt med deg.

Vi samler inn personopplysninger med primære formål om å:

  • Gjennomføre bestilling(er) gjennom sveips.no med navn, adresse, telefonnummer og e-postadresse.
  • Opprette en kundekonto(er) gjennom sveips.no med navn, adresse, telefonnummer og e-postadresse.
  • Tilrettelegge tilbud i markedet for å møte eller skape relevant etterspørsel

SAMTYKKE GJENNOM DELING AV PERSONOPPLYSNINGER

Ved deling av kontaktinformasjon gjennom nettsiden eller sveips.no sine kanaler samtykker du med at sveips.no kan kontakte deg / dele informasjon med følgende formål:

  • Ordrebekreftelse, kvitteringer og status rundt din bestilling fra nettbutikk.
  • Sende ut nyhetsbrev, tilbud og informasjon per e-post eller SMS gjennom kontaktinformasjon som navn, adresse, telefonnummer, og e-postadresse.
  • Svare på henvendelser omhandlet på kundeservice gjennom oppgitt kontaktinformasjon som navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse og eventuelt andre opplysninger som følger med henvendelsen.

UTLEVERING AV PERSONOPPLYSNINGER TIL ANDRE

Vi gir ikke personopplysningene dine videre til andre med mindre det foreligger et lovlig grunnlag for en slik utlevering. Eksempler på slikt grunnlag vil typisk være et uttrykkelig samtykke fra deg eller et lovgrunnlag som pålegger oss i gi ut informasjonen.

Når du har samtykket til å motta persontilpassede tilbud og markedsføring fra sveips via SMS, e-post, internett og sosiale medier, vil sveips utlevere personopplysninger som blir behandlet av samarbeidspartnere for å utføre markedsføringen.

Sveips bruker andre selskaper og deres tjenester til å behandle personopplysninger og besøksdata via cookies / informasjonskapsler på vegne av sveips.no. I disse tilfeller har vi inngått avtaler med databehandlerne for å ivareta informasjonssikkerheten i alle ledd av behandlingen.
Vi benytter oss av følgende databehandlere per dags dato:

Klavyio, Inc. – Datadeling benyttes for utsendelse av nyhetsbrev, kampanjer og forespørsler etter kundevurderinger etter handel gjennom delt kontaktinformasjon som navn, e-post og telefonnummer.

Google LLC – Datadeling benyttes til å blant annet se hvor brukerne våre kommer fra, hvor ofte de besøker siden vår og hvor trafikken kommer har sin kilde. Besøksdata gjennom Browser Cookies and Server-side Events brukes for å utvikle personifisert annonsering via Google og deres partnere sine plattformer, samt måle effekten av dette.

Facebook, Inc. – Datadeling benyttes til å blant annet se hvor brukerne våre kommer fra, hvor ofte de besøker siden vår og hvor trafikken kommer har sin kilde. Besøksdata gjennom Browser Cookies og Server-side Events benyttes for å utvikle personifisert og relevant annonsering via Facebook og deres partnere sine plattformer, samt måle effekten av dette.

Snapchat Inc. – Datadeling benyttes til å blant annet se hvor brukerne våre kommer fra, hvor ofte de besøker siden vår og hvor trafikken kommer har sin kilde. Besøksdata gjennom Browser Cookies og Server-side Events benyttes for å utvikle personifisert og relevant annonsering via Snapchat og deres partnere sine plattformer, samt måle effekten av dette.

Databox, Inc. – Datadeling benyttes til å samle ovennevnte datakilder som henter besøksdata fra nettsiden opp mot en komplett oversikt med formål om å bygge et godt informasjonsgrunnlag til å kontinuerlig utvikle og optimalisere vår brukeropplevelse. 

Betalingsleverandører – sveips.no deler personopplysninger med våre betalingsleverandører for å kunne gjennomføre autoriserte transaksjoner gjennom nettbutikken. Aktive betalingsleverandører er per i dag:
StripeKlarna og Vipps.

Fraktleverandører – sveips.no deler personopplysninger med våre fraktleverandører gjennomføre bestillinger av varer som fraktes til våre kunder sine adresser. Aktive fraktleverandører er per i dag:
Bring

Alle disse bedriftene har strenge rutiner og følger personvern reglene i EU/EØS og for leverandøren som er ansvarlig for utsendelse av e-post er underlagt Privacy Shield ettersom at de er registrert i USA. Det betyr at dine personopplysninger er like godt beskyttet hos vår leverandør som ved behandling i EU/EØS.

Det kan forekomme datadeling til andre databehandler utover ovennevnte parter, samtidig forsikres det om at disse samtidig behandler data i tråd med gjeldende lovverk.

SELSKAPSINFORMASJON

Denne personvernserklæringen er utarbeidet og gjelder for sveips.no representert av følgende juridisk enhet:

Selskapets navn: Sveips AS
Org. nr.: 923 394 427
Adresse: Rosenbergveien 15, 0963 Oslo
Dataansvarlig: Tobias Fiskum
Kontaktinformasjon: tobias@sveips.no

KLAGER

Du har ingen plikt til å gi Sveips dine personopplysninger, men for å motta varer og tjenester fra Sveips som beskrevet under punkt 1, er behandling av dine personopplysninger en nødvendighet. 

Dersom du mener at vår behandling av dine personopplysninger ikke stemmer med det vi har beskrevet eller at vi på andre måter bryter personvernloven, så kan du klage til Datatilsynet.

Du finner informasjon om hvordan kontakte Datatilsynet på Datatilsynets nettsider: www.datatilsynet.no.

INFORMASJON

Bestill og få fri frakt

på alle bestillinger over 999,-

30 dagers returrett

Alle bestillinger kan sendes tilbake 30 dager etter mottagelse.

Superrask levering

Levering på kun 1-4 virkedager.

100% sikker betaling med

Vipps / MasterCard / Visa / Klarna