Handlekurv

Fri frakt på alle ordre over 999,-

Hvilken mopp er best?

Hvilken mopp er best? Topp 5

Både mikrofiber og bomullsmoppen tar rengjøringsoppgaven på strak arm i møte med skitne gulv, men det vil alltid være underlaget og mengden av møkk eller vann som bestemmer hvilke mopp som er best for jobben.

Hvilken mopp er best?

Topp 5 mopper best i test avdekkes avslutningsvis i dette innlegget. Innledningsvis ønsker vi å gi deg som leser et solid vurderingsgrunnlag, slik at du unngår tabben med å velge en dårlig mopp for ditt behov.

Vi håper dette innlegget vil hjelpe deg med å finne den beste moppen for ditt hjem.

Hvilken mopp er best 2

Møkkete inngangspartier, støvete kontorlandskap og klissete kjøkkengulv kan alle ha sine utfordringer. Ikke minst slitet som kommer ved å gjøre gulvvasken.

Enkelte steder må man frem med hele vaskekabinettet, andre steder trenger man kun tørrmopp eller en lett fuktet klut. Av den grunn er det ikke så rart at det kan være vanskelig å velge mopp. Men hvilken mopp er best for hver enkelt oppgave?

 Å vaske gulvet kan både være krevende og slitsomt dersom rengjøringsutstyret ikke er brukervennlig eller riktig i henhold til ditt mål for rengjøring. Vi kan avdekke raskt at mopper av mikrofiber er den beste løsningen når du skal utføre gulvvasken hjemme.

Les også: Gjør du gulvvasken feil? Tips til gulvvask!

Mopper av ulik kvalitet, materiale og ikke minst prislapp til vurdering

Mopping i seg selv er ikke verdens vanskeligste jobb i teorien, men om moppen og gulvet er en dårlig match, vil nok de ønskede resultatene la seg vente. Det finnes mange ulike typer mopper å velge mellom, alle med ulik kvalitet, av forskjellige materialer og med varierende prislapp. Bruker du en mopp med dårlig kvalitet skal du se at det ikke tar lang tid før de har blitt fillete. Med en skikkelig mopp kan tiden det tar å rengjøre gulvene halveres, til sammenligning med en mopp som legger et spor av skitt etter seg, fremfor å fjerne det. Men hvilken mopp er best til hva?

Mikrofiber moppene fra Sveips er noen av de beste på markedet. Her fungerer god kvalitet og gunstige priser i symbiose, og sørger for et godt rengjøringsresultat – uansett hvor stor oppgaven som ligger fremfor deg er.

 Les også: Hvorfor en mikrofiber mopp fremfor vanlig mopp til gulvvask?

Mikrofibermopper – en allsidig mopp spesielt egnet for mye støv

Mikrofiber er tynne kunstfibre laget av polyester og polyamid (nylon). Polyesterfibrene er behandlet med alkalier slik at de splittes opp og blir skarpe. Mopper laget på disse fibrene har en eksepsjonell evne til å absorbere olje og fett. De er også overlegne når det kommer til støv tørking. Mikrofibermoppen kan altså både brukes til tørr rengjøring og rengjøring med vann.

Mikrofibermopper er derfor det beste valget valg eg som leter etter en allsidig mopp. Her vil vi anbefale Sveips smarte moppesett. Fuktige flekker fjernes med en fuktig mikrofibermopp, og tørt smuss fjernes med en tørr mopp. Mikrofiberen fungerer allikevel aller best på litt tørrere renhold der det er mye støv og skitne flater som i hus og kontor fasiliteter. Denne moppen er best for den type bruk.

Bomullsmopper – perfekt til overflater med mye vann og skitt

Når store flater med mye vann og skitt skal vaskes, er bomullsmoppen den beste moppen. Moppen har svært god oppsugningsevne for fuktig og vått renhold med lav friksjon. Inngangspartier som bærer preg av vått vær ute, nedgriset av sand, grus og gjørme, er ikke en hindring for en bomullsmopp av god kvalitet. Skulle man være uheldig å søle vann eller andre væsker på gulvet, er bomullsmoppen best til å moppe opp dette på en rask og effektiv måte.

Topp 5 mopper best i test til gulvvask

Nr.1 - Brukervennlig og effektiv spraymopp fra Sveips

Sveips sin spraymopp overrasker på alle måter. Med kombinasjonen av innebygd sprayflaske og mikrofiber klut, setter denne moppen toppen av kransekaka. Resultater fra flere varianter av tester, viser det seg at denne gjør gulvvasken hele 24% mer effektiv enn andre mopper. En sterk anbefaling fra oss.

Moppen kan kjøpes her: Spraymopp

 

Nr.2 - Effektivt Spinnertech moppesett

Moppen for deg som ønsker å unngå skitne hender og søl. Moppen med den medfølgende snurrebøtta som hjelper med å disponere akkurat passe mye vann for å fukte mikrofiberkluten i riktig grad til din gulvvask.

Fin for deg som ikke ønsker å belaste ryggen under gulvvask.

Moppen kan kjøpes her: Spinnertech moppesett

Nr. 3 - Praktisk moppesett for grundig rengjøring fra Sveips

Sveips moppesett er en genial moppeløsning for deg som er lei av å vri om den skitne moppekluten gang etter gang. I pakken medfølger den multifunksjonelle bøtta med et hull for å gjøre moppekluten våt og end et hull for å tørke kluten, UTEN å måtte røre verken kluten eller vannet. Med innebygd filter-funksjon for å adskille skittent og rent vann.

Moppen kan kjøpes her: Smart moppesett

Nr. 4 - En eksklusiv mopp med spesielle ferdigheter - Spraymopp deluxe

Med en Spraymopp Deluxe er det enklere enn noen gang å unnagjøre både en rask vask og den grundige gulvvasken. Her kan du både spraye gulvet under gulvvask OG slippe å vri om kluten for hånd. 

Etter å ha dyppet bøtten i vann, kan du enkelt skrape av alt vannet med den innebygde rensefunksjonen. 

Moppen kan kjøpes her: Spraymopp Deluxe

Nr. 5 - Mest innovative vaskeløsning - Tvister mopp

Denne smarte moppen er en morsom løsning som gjør det ekstra gøy å vaske gulv. Du slipper å vri om kluten og er enkel i bruk. Bare trekk opp skaftet, så vil kluten automatisk vri seg opp.

Moppen kan kjøpes her: Tvister mopp

Gjør husvasken lettere..

Vis filter

Viser 1–16 av 75 resultater

Viser 1–16 av 75 resultater

One comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Bestill og få fri frakt

på alle bestillinger over 999,-

30 dagers returrett

Alle bestillinger kan sendes tilbake 30 dager etter mottagelse.

Superrask levering

Levering på kun 1-4 virkedager.

100% sikker betaling med

Vipps / MasterCard / Visa / Klarna