Handlekurv

Start nyåret med et renere hjem

Sosiale medier

Om Sveips

Vårt oppdrag

Husvasken har så og si vært den samme i alle år. Tungvint og tidskrevende. Vi jobber målrettet for å gjøre den tradisjonelle husvasken morsom og enkel for enhver.

Hvem er Sveips.no

Hvem er Sveips?

Følelsen av et rent og ryddig hjem er fantastisk, men tanken på arbeidet som må legges inn for dette kan være slitsomt. 

Etter en lang uke med jobb og andre hverdagslige gjøremål, ønsker man gjerne å bruke fritiden på andre ting enn husvask. Men det må gjøres!

2020 var året der renhold ble viktigere enn noen gang. Det var også det året et interresant spørsmålet kom fra min litt frustrerte mor som var lei husvasken:

Kunne det ikke vært en enklere måte å vaske huset?

Ja det burde det jo være! Og slik kom Sveips.no til liv.

Nå i dag er spraymoppen å finne i over 10 000 norske hjem og fler vil det bli. Sammen skal vi gjøre husvasken enklere for enhver.

Vi er alltid her for vaskefamilien

Vi liker å anse alle våre kunder som en del av vaskefamilien. Ikke fordi vi alle er så glad i husvask, men fordi vi bryr oss om dere. Vi lytter og setter pris på alle tilbakemeldinger, både positive og negative. Om det er noe du skulle lure på, svarer vi raskt på kundeservice.

Hund i sveips boks

Sveips er et norskeid selskap med kontor og lager i Oslo. Med fokus på produkter av høy kvalitet, selger vi produkter du vil få glede av i mange år. Og skulle noe skje, har de fleste produktene en garanti på 2 år og reklamasjonsrett på inntil 5 år. 

Bestill og få fri frakt

på alle bestillinger over 999,-

30 dagers returrett

Alle bestillinger kan sendes tilbake 30 dager etter mottagelse.

Rask levering

Levering på kun 1-4 virkedager.

100% sikker betaling med

Vipps / MasterCard / Visa / Klarna