Handlekurv

Søk om å bli en Sveips ambassadør!

Bli Sveips ambassadør

Vi er stadig på utkikk etter nye ambassadører til å annonsere produkter, tilbud og butikken generelt. Er du vår neste ambassadør?

Før du søker som ambassadør, er viktig å lese gjennom vilkårene våre slik at det ikke blir noen potensielle uenigheter i samarbeidet. Vilkårene er ikke skrevet i sten og kan endres på etter intern avtale.  

Etter å ha søkt vil du motta en bekreftelses mail til innboksen innen kort tid. (Husk å sjekke søppelposten)

 

Hva gjør du som ambassadør?

Ambassadører har flere oppgaver, dette gjør en ambassadør:

1. Lage innhold

2. Selge produkter, ofte ved hjelp av rabattkoder

3. Bygge community

Promoteringen foregår ofte gjennom instagram, de fleste er da såkalte “instagram ambassadører”. Men markedsføringen kan også gjøres via Tiktok, Snapchat, Facebook, gjennom bekjente eller Youtube. 

Hvilke fordeler får du som ambassadør?

Som ambassadør får du muligheten til å teste produkter før alle andre og tjene ekstra penger på siden av det du holder på med til vanlig. 

Du vil også ha muligheten til å bli med i vår egen ambassadørside på Facebook, der man kan ta inspirasjon fra hverandre til å lage best mulig innhold.

I gruppen blir “månedens innhold” publisert, der vi deler ut premier hver måned til den ambassadøren som har laget best innhold.

Lage innhold som ambassadør

Innholdet du lager er det som sørger for engasjerte følgere. Dette er da som regel videoer eller bilder. Som regel er det videoer som presterer best salgsmessig, da dette får frem budskapet i høyere grad enn et bilde. 
 

Selge produkter

Det å selge produkter handler i stor grad om å bygge en “plattform” der dine engasjerte følgere tar i mot anbefalinger fra deg. Her er det viktig å være konsistent og troverdig. Influencere som poster godt innhold ofte, blir erfaringsvis mer troverdige enn en som poster en sjelden gang. 

Hvor mye tjener man som ambassadør?

Hvor mye en Sveips ambassadør tjener, varierer i stor grad på følgertall, engasjerte følgere og hvor ofte du legger ut innhold. Det anbefales å være kreativ, og poste morsomme videoer så ofte som mulig, da dette ofte presterer best.  

Bestill og få fri frakt

på alle bestillinger over 999,-

30 dagers returrett

Alle bestillinger kan sendes tilbake 30 dager etter mottagelse.

Superrask levering

Levering på kun 1-4 virkedager.

100% sikker betaling med

Vipps / MasterCard / Visa / Klarna